Citat:
În prealabil postat de Evreulcelales
A toti evreilor care sunt membrii in forumul ista,urez la totii membrii crestini Craciun fericitsi sanatate si cu ocazia Anului Nou, un An Bun, belsug si sa va reuseasca tot ce va doriti. Amin.
La acei care au placere de obicei sa propage idei antisemite le doresc sa-si aduca aminte din ce popor a facut parte Mantuitorul crestinilor.
|
iti multumim, frate, pentru urari! sa iti dea Dumnezeu bucurie si dreapta judecata! iti spun sincer, mie nu imi place "zeul" acesta al tolerantei. Eu ma rog sa imi dea Dumnezeu dragoste, nu toleranta. Eu am alte urari sa iti fac.. iti doresc sa il cunosti pe Hristos! stiu ca te poate intriga ce iti spun, dar Hristos mi-a adus atata bucurie incat vreau sa o traiasca si altii, vreau sa o traiasca toti! vreau sa ai si tu parte de bucuria pe care o simt eu! Ma intreba un prieten zilele astea "auzi da tu chiar vrei sa fie toata lumea ortodoxa? ar fi posibil asta?". da, chiar ar fi ceva extraordinar! Doamne, cata bucurie ar fi in lume atunci! Sa iti arate Dumnezeu calea cea dreapta, frate, si pe toti sa ne scoata din pacat! Doamne ajuta!