Subiect: O intrebare
View Single Post
Vechi 22.12.2009, 20:36:41
zaharia_2009's Avatar
zaharia_2009 zaharia_2009 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.07.2009
Locație: Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Darkanian Vezi mesajul
De ce lacrimezi cand te rogi uneori? De exemplu eu astazi mam rugat si am inceput cu o lacrima mica apoi am inceput sa simnt ceva ciudat si am inceput sa plang cum se plange normal. Dupa ce am termiant cu plansul ma simteam usurat sa zic asa si parca zambeam si tot ma rugam chiar daca plangeam. Dar acum cand stau in fata unei icoane imi vine sa lacrimez si astazi mam suparat pe papagali mei ca nu ma lasau sa imi fac niste treaba si mam suparat eram nervos dar mam calmat si inainte sa ies afara sa dau zapada am stat cateva secunde in fata unei icoane imi dadea o lacrima si cand am zis ca " Am suparat pe Dumnezeu caci am pacatuit astazi, am fost nervos pe papagali." , am inceput sa lacrimez destul de mult.

AS vrea un raspuns daca este bine asa ceva sau daca nu este bine.
Mai inainte de a cerceta daca este chiar un lucru de taina aceasta manifestare sau daca este din mila si dragostea lui Hristos spune-mi te rog frate, cind ii superi pe oameni, pe aproapele, pe parinti, pe frati ori pe surori, pe profesori la scoala ori chiar pe duhovnic la fel de mult si de profund plingi ca si pt. papagali ? Plinsul este de sapte cauze dintre care in doar o singura situatie se identifica mila si pronia divina ! Restul este inselare. Pt. documentare mai buna si mai facila citeste la parintele Cleopa . Desi sansa este mica s-ar putea totusi sa fi in dragostea divina aleasa. Exact cum au spus si fratii mai sus : doar duhovnicul te poate cerceta si lamuri !
Reply With Quote