View Single Post
Vechi 23.12.2009, 01:46:26
laialy's Avatar
laialy laialy is offline
Member

Data înregistrării: 03.11.2009
Locație: London,UK
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de elizabeta Vezi mesajul
Este adevarat, dar si oamenii cei mai religiosi se pot schimba, poate va cauta si va gasi circumstante atenuante sau scapari legale (nu neaparat morale)...nu stiu, ma gandesc...e cam riscant pentru femeie...nu stiu ce-ar putea ea face ca sa previna o nedreptate...

Si orele de rugaciune difera? Eu stiam ca vinerea este zi de odihna, asa cum este sambata la evrei si dumineca la crestini, dar ca orele de rugaciune se schimba, asta nu-mi imaginam. Dar ce inseamna de fapt aceste ore? Sa lasi totul si sa te inchini, nu? Oriunde ai fi, sa te indrepti spre Mecca, sau am eu informatii gresite?
Pai,e adevarat ca acel contract nu ar fi recunoscut de lege dar se va aplica legea tarii respective.Daca de exemplu ei sunt casatoriti in Romania,atunci se va aplica legea romaneasca in caz de divort.Bunurile se vor imparti dupa lege,custodia copiilor va fi decisa de judecator...

Orele de rugaciune difera..de la tara la tara si de la zi la zi.Acum rugaciunea de la apusul soarelui este pe la 3.55 iar in vara era dupa ora 9 seara.

Rugaciunea este obligatorie dar nu este ok sa iti iei covorasul si sa incepi sa iti faci rugaciunea.In tari islamice da,dar altundeva nu.Ieri mi s-a intamplat sa il las pe sotul meu sa ma astepte vreo 2 ore in timp ce imi cumparam niste haine si astfel a pierdut o rugaciune dar nu s-a apucat sa o faca pe strada.A asteptat pana am ajuns acasa si ne-am rugat amandoi.
Daca gatesc si sunt foarte ocupata..mai intarzii si eu rugaciunea..ca nu poti intodeauna sa fi foarte punctual.Si da,ne indreptam catre Mecca