Subiect: sinuciderea
View Single Post
Vechi 05.03.2007, 06:52:29
IC IC is offline
Member

Data înregistrării: 21.02.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Alexandr_Bazil
Citat:
În prealabil postat de brainiac_x
Sunt intr-o stare foarte proasta am idei rele,imi vine sa sar de pe bloc chiar daca bunicul este preot ortodox!!!!nu i-am spus dar nu stiu ce sa fac!!:(este din cauza examenului de capacitate!!!as vrea sa sar de pe bloc!!!!:(((HELP MEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!S .O.S
"Mare e gradina Domnului"...si ce oi se gasesc prin ea.
Cred ca e unul din cele mai patetice mesaje de pe forum. Daca tii mortis sa te sinucizi macar gaseste-ti un motiv demn de luat in considerare
Draga Alexandr_Bazil, sa stii ca nu consider ca acest mesaj ar fi patetic. Sunt multi care striga dupa ajutor, dar prea putini ii aud. Chiar nu inteleg ce e cu tine. De ce esti mereu contra tuturor de pe aici.
Eu sper ca si-a revenit copilul si ca a trecut peste astfel de pase.
Anul trecut copilul unei colege de serviciu si-a luat viata. Nu vreau sa intru in amanunte, cert e, ca el a incercat sa strige dupa ajutor, dar toata lumea il ignora, ii spunea ca nu e intreg la minte. In loc sa stea sa vorbeasca cu el sa vada de unde astfel de ganduri il trimiteau la plimbare. Acum, tardive sunt regretele.
Deci hai sa nu mai tratam totul cu superioritate si mai ales superficialitate.

Toti cei care ajung in iad sunt automat slujitori ai diavolului?? Si daca acestia ii resping autoritatea ce se intampla?

Si la faza asta...hai ca ai mai scos una, ca altceva ce pot zice?! Vrei sa spui ca in rai putem sa-I respingem autoritatea lui Dumnezeu? E ca si cand am ales sa fiu cu tine, dar sunt impotriva ta. Nu cred ca se cam pupa, tu ce zici?
Doamne ajuta!
Ioana
Reply With Quote