View Single Post
Vechi 23.12.2009, 10:18:50
elizabeta elizabeta is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.11.2009
Locație: Bucuresti
Implicit

Citat:
În prealabil postat de laialy Vezi mesajul
Rugaciunea este obligatorie dar nu este ok sa iti iei covorasul si sa incepi sa iti faci rugaciunea.In tari islamice da,dar altundeva nu.Ieri mi s-a intamplat sa il las pe sotul meu sa ma astepte vreo 2 ore in timp ce imi cumparam niste haine si astfel a pierdut o rugaciune dar nu s-a apucat sa o faca pe strada.A asteptat pana am ajuns acasa si ne-am rugat amandoi.
Daca gatesc si sunt foarte ocupata..mai intarzii si eu rugaciunea..ca nu poti intodeauna sa fi foarte punctual.Si da,ne indreptam catre Mecca
Foarte frumos ca va rugati impreuna. Si noi ne rugam impreuna seara, chiar ne asteptam unul pe altul. Dar noi, crestinii, mai avem o forma de rugaciune - rugaciunea continua, care devine - prin practica - o a doua natura.

Acuma este post pentru noi, ceea ce inseamna ca nu mancam pana la o anumita ora, iar cand putem manca, anumite alimente sunt interzise. Voi cum postiti - pana la o anumita ora, si apoi este permis orice, sau nu puteti manca tot ce mancati in mod obisnuit? Apa sau altceva puteti bea?