Citat:
În prealabil postat de laialy
Rugaciunea este obligatorie dar nu este ok sa iti iei covorasul si sa incepi sa iti faci rugaciunea.In tari islamice da,dar altundeva nu.Ieri mi s-a intamplat sa il las pe sotul meu sa ma astepte vreo 2 ore in timp ce imi cumparam niste haine si astfel a pierdut o rugaciune dar nu s-a apucat sa o faca pe strada.A asteptat pana am ajuns acasa si ne-am rugat amandoi.
Daca gatesc si sunt foarte ocupata..mai intarzii si eu rugaciunea..ca nu poti intodeauna sa fi foarte punctual.Si da,ne indreptam catre Mecca
|
Foarte frumos ca va rugati impreuna. Si noi ne rugam impreuna seara, chiar ne asteptam unul pe altul. Dar noi, crestinii, mai avem o forma de rugaciune - rugaciunea continua, care devine - prin practica - o a doua natura.
Acuma este post pentru noi, ceea ce inseamna ca nu mancam pana la o anumita ora, iar cand putem manca, anumite alimente sunt interzise. Voi cum postiti - pana la o anumita ora, si apoi este permis orice, sau nu puteti manca tot ce mancati in mod obisnuit? Apa sau altceva puteti bea?