View Single Post
Vechi 23.12.2009, 15:08:30
elizabeta elizabeta is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.11.2009
Locație: Bucuresti
Implicit

Citat:
În prealabil postat de laialy Vezi mesajul
Nu trebuie sa imi multumesti,ci eu trebuie sa iti multumesc ca nu ai jignit asa cum fac multi pe acest forum din pacate.Nu vad nimic rau in a ne cunoaste reciproc si in a ne respecta religia.
Draga mea, cum as putea sa te jignesc si sa ma numesc in continuare crestina? Religia mea are la baza dragostea, nu ura. Totusi, daca am facut ceva care sa te ofenseze, te rog din inima sa-mi treci cu vederea, pentru ca din prea putina informare sau din neglijenta am facut-o, in nici un caz anume. De-asta te rog sa fii sigura...

Citat:
Daca un musulman pacatuieste,cu regret pentru fapta sa,se va ruga la Dumnezeu si ii va cere iertare.Ideea este iti para foarta rau pentru pacatul comis si sa faci tot posibilul sa nu il mai repeti.In islam nu exista intermediari intre om si Dumnezeu.
Interesant ce ai spus,nu stiam ca evreii aduc jertfe pentru iertarea pacatelor:)
Nu stiu ce inseamna pacat in islam. In crestinism, avem porunci, si anume cele 10 porunci date de Dumnezeu lui Moise pe Muntele Sinai. Acestea au capatat valente suplimentare de-a lungul timpului. Si mai sunt si poruncile Bisericii, care se refera la posturi, la spovedanie si impartasanie, la milostenie... In islam, care sunt poruncile care trebuie tinute?