View Single Post
Vechi 23.12.2009, 19:23:28
Traditie1 Traditie1 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.10.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de laialy Vezi mesajul
Nu mai imi rastalmaciti cuvintele ca probabil stiti la ce ma refer.Oricum,este ultima data cand va raspund dumneavoastra pt ca imi pierd timpul.Stiu ca nu se poate purta un dialog civilizat cu dumneavoastra asa ca numai bine!
Ce am rastalmacit? Vrei sa spui ca mahomed nu urmarea cucerirea întregii lumi ci convietuirea pasnica cu imperiile bizantin, persan etc?

Vrei sa spui ca mahomed a întemeiat doar o religie si nu un imperiu?

Vrei sa spui ca cucerirea teritoriilor acestor imperii a fost un pacat al califilor si supusilor lor si ca nu trebuia sa se întâmple?

Poate nu stii ca sub acesti califi a fost cules si realizat curanul si mai târziu colectia de hadituri, a aparut codul de viata si legile islamice dupa care traiesti si tu.

Daca nu stii istoria califatului, începe cu istoria primilor primii patru califi de dupa mahomed, adica perioada numita Rashidun, când au fost cucerite Imperiul persan, Orientul apropiat (Siria, Palestina, Mesopotamia) si nordul Africii (Egiptul, Cyrenaica, viitorul Maghreb). Ai si o harta aici ca sa poti vizualiza:
http://en.wikipedia.org/wiki/Rashidun_Empire

Pentru restul cuceeririlor islamice (India, peninsula iberica etc) te descurci singura sa gasesti articolele.

............................

Si pentru Elisabeta si altii care discuta cu Lalay ca si cum nu ar fi nimic în neregula cu ea si religia ei: nu fii naiva, discuti cu o românca nascuta crestina care s-a lepadat de Hristos. Când discuti cu un musulman discuti cu un eretic care tagaduieste însasi fundamentele religiei crestine,divinitatea Mântuitorului, Sfânta Treime, Scriptura. mahomed a fost un mincinos, el a inventat cu buna stiinta toate minciunile din curan ca sa-si creeze o clasa de supusi care sa-i asigure prosperitate materiala, femei si calitate de conducator. EL a trait din jaf, a omorât numerosi oameni nevinovati.

Documentati-va despre religia celuilalt fiindca nu toate religiile sunt inocente.

Pe omul eretic trebuie sa-l mustri, nu sa faci schimb de impresii cu el.