Citat:
În prealabil postat de dmb
Mai fetelor/femeilor din partea mea puteti venii goale.Daca aratati bine o sa ma smintiti, daca nu nu. Eu incerc sa nu ma uit la voi...dar citeodata imi "mai scapa". Ce vreau eu sa subliniez este ca intr-o echipa (egal de ce fel) cind vrei sa intrii o faci acceptind tricoul lor, regulile lor si jocul lor! Nu poti sa intrii intr-o echipa spunind eu vreau sa joc fotbal dar imbraccat ca de hochey ca asa dau randament mai bun! Si apoi de ce sa nu tin si o crosa in mina. Iar la urma urmelor n-am putea juca hochey cu totii?! Nu conteaza ca poate chiar dai randament mai bun! Spun POATE! Te duci liber acolo unde doresti doar daca esti de acord cu conditiile. Repet nici mie nu-mi plac multe in biserica si nu reusesc sa le fac, diferenta intre noi este ca eu le consider pacate personale in timp ce voi le considerati normalitate....si nu sint, chiar daca dupa numarul practicantelor pare!:)
|
Deci daca venim goale si te smintim, este numai pacatul nostru :)):))
Daca toate ar veni imbracate asa, poate s-ar schimba problema, dar in afara de cele trecute de 60 de ani nu prea vad femei cu batic pe cap. Deci nu as atrage atentia daca as merge imbracata normal( intr-un mod decent, nu imi sta in fire sa ma inbrav vulgar). Si atata timp cat nu as atrage atentia, nu as "sminti" pe nimnei(chiar imi place cum suna "a sminti", nu stiu de ce), unde este pacatul? Mi se pare degradant daca m-as imbraca intr-un anume fel fara sa simt, pentru ca nu ar fi sincer, si atunci pe cine as minti?