View Single Post
Vechi 05.03.2007, 11:03:30
Catalina Catalina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.12.2006
Implicit

'AJUTOR DE LA DOMNUL CEL CE A FACUT CERUL SI PAMINTUL", DECI nu atit de la oameni care sint instabili in general si influentabili, ci mai multa credinta din partea ta si mai multa rugaciune PENTRU DUSMANI daca vrei sa se limpezeasca lucrutile .Ai intrat pe un site ortodox SI RASPUNSUL NU POATE FI DECIT IN SPIRIT ORTODOX. DUMNEZEU SA ITI AJUTE! '

DUMNEZEU , are puterea sa ma ajute cel mai mult in acest caz . Lupta cu cei rai nu este un lucru usor pt nimeni ,tinand cont cu cine ma lupt .
Sa ma rog la Dumnezeu pt cei rai ?
M-am rugat si ma rog la Dumnezeu in fiecare zi . M-am rugat , de nu stiu de cate ori , de cei care au mintit , sa nu depuna marturie mincinoasa . Le-am zis : 'Spune-ti adevarul , aveti frica de Dumnezeu . Nu jurati cu mana pe Biblie si apoi sa mintiti . Nu va cer sa mintit absolut nimic , asa cum au facut toti cei rai cu martorii lor .
EU VREAU SA MERG CU ADEVARUL PESTE TOT . '
Imi spui Sofiaiuga cat pot sa mai rezist ? S-a pus cineva in locul meu si in situatia mea ?
Eu gandesc curat , nu gandesc una si spun alta . In cuvintele multura , am citit ca ceea ce spun , nu este ceaa ce gandesc . 'Va spun o mica intamplare '
In data de 9 martie 2005 ma aflam in biroul procurorului ,care ne-a anchetat ,fata in fata cu cel care a vrut sa ma omoare . Eu m-am uitat la el ,pt al cunoste pe cel care a vrut sa imi faca acest rau ,deoarece eu nu il cunostea . Obsevand ca el studiez cu atentie a inceput sa rada , dar radea ,radea . Eu cand am vazut ca rade i-am zis ;'Tu razi , dar eu am uitat sa rad din seara aceea ,in care ai vrut sa ma omori . Cand inchid ochii ,te vad cum ma loveai cu bata . ' Acesta imi raspunse :' Eu te-am lovit ? Te-ai lovit singura de-o teava ' Eu i-am zis procurorului ;' Jur pe Biblia cea sfanta ,ca spun adevarul ' Atunci inFractorul imi zise ;' Esti femeie batrana , nu tie rusine sa minti ,te bate Dumnezeu . '
Ei ,ce ai de spus sofiaiuga ? Cu Dumnezeu pe buze , mintea ! Multi vorbesc despre Dumnezeu , dar numai atat , vorbesc .De facut sa faca ceea ce cere Dumnezeu tuturor oamenilor , nu prea vad .
Dumnezeu ne invata sa sa avem credinta si sa ne inchinam lui , dar ne cere sa ajutam oamenii ,nu sa le spunem ,cand nu au ce manca , roagat-e ,cand nu au ce imbraca , roaga-te , cand nu au unde dormi , roaga-te , cand nu au medicamente ,roaga-te . Tocmai Dumnezeu ne cere pe langa multa rugaciune sa facem si fapte bune . Eu asa gandesc ,asa scriu .

Reply With Quote