23.12.2009, 20:50:58
|
Senior Member
|
|
Data înregistrării: 09.11.2009
Locație: Bucuresti
|
|
Citat:
În prealabil postat de rozerin
mirabela si traditii noi musulmani nu va deranjam!!nu va impunem sa treceti la islam !!! Tu mirabela o intrebi pe laialy ce cauta pe acest forum ?aici sint subiecte legate de islam si trebuie sa va dam cit putem explicatii cit putem.dar parerea mea mirabela si traditii nu sint nici ordodox cauta numai sa arunce cu pietre si in tabara ortodoxa cit si cea musulmana!cred mai degraba ca sinteti alte religii.cit despre aceasta doamna elizabet se vede caci este o doamna care respecta si alti oameni din alte religii ,
|
Multumesc pentru cuvintele frumoase, dar exista o explicatie, de fapt doua:
1. sefii sotului meu de la fabrica sunt musulmani si ne respecta sarbatorile, ne ureaza "Cristos a inviat!" si "Craciun fericit!", inteleg ce inseamna post si biserica, desi se tin deoparte, iar sotiile lor sunt femei decente, cu bun simt, respectuoase (una dintre ele este romanca) si
2. intr-un moment de mare cumpana pentru noi, o familie de evrei din tribul lui Levi ne-a ajutat imediat, fara sa stea pe ganduri, fara sa se uite la bani sau la efortul pe care il faceau, si asta doar din dragoste catre Dumnezeu...
Asa ca, atatea zile cate voi avea de la Dumnezeu, n-o sa mai judec pe nimeni, niciodata!!!
|