da ce suntem, doamna atotstiutoare? deocamdata esti un forumul unui site crestin-ortodox!!! sotul tau unde este ? plecat cu afaceri?????
mda, musulman care ureaza hirstos a inviat??????????????????? ala nu e musulman !!! ca si multi altii , care traiesc in romania si alte tari arabe si au sf cruce la gat..'ca-i protejeaza ' ...
tu habar n-ai coranul, si daca stam fata in fata cu un imam, iti arat ca stiu mai multe despre religia ta decat crezi tu ca stii !!
ceea ce tu insinuezi e HARAM !!!!
apropos de copii, la 6 ani sa fi avut copil, intram in cartea recordurilor !!!!
inainte de a scoate un cuvint gandeste de 10 ori, tu te auzi ce ineptii scoti pe gura?
cat despre laialy ar tb sa inveti sa fi mai blanda ca ea, si sa nu mai judeci, si mai ales sa-mi spui tu cine crezi ca is eu.....ar fi de apreciat , daca ai avea bunul simtz sa recunosti toate citatele din coran scrise aici pe forum!!
Citat:
În prealabil postat de rozerin
mirabela si traditii noi musulmani nu va deranjam!!nu va impunem sa treceti la islam !!! Tu mirabela o intrebi pe laialy ce cauta pe acest forum ?aici sint subiecte legate de islam si trebuie sa va dam cit putem explicatii cit putem.dar parerea mea mirabela si traditii nu sint nici ordodox cauta numai sa arunce cu pietre si in tabara ortodoxa cit si cea musulmana!cred mai degraba ca sinteti alte religii.cit despre aceasta doamna elizabet se vede caci este o doamna care respecta si alti oameni din alte religii ,
|