View Single Post
Vechi 23.12.2009, 21:32:43
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de laialy Vezi mesajul
Nu ar trebui sa fim inversunati impotriva nimanui Mirabela.De ce ne-ar fi frica de dialog?Ca pana la urma..eu tot musulmana o sa fiu si Elizabeta tot crestina ramane,fiecare crede in ce vrea.Cand o persoana da dovada de toleranta,da dovada si de inteligenta si de iubire fata de Dumnezeu in acelasi timp.

Nu iti place islamul,iudaismul sau oricare religie..foarte bine..nu se termina lumea daca nu avem cu toti aceeasi religie.Cand ajungem in fata lui Dumnezeu..el e cel care ne va judeca.

Am fost crestina dar crezi ca imi pierd timpul criticand crestinismul?De ce as face-o cand religia mea ma invata sa ma port frumos cu cei de alte religii?
Exact , El le va judeca pe toate ! Imi place atitudinea ta si mai ales ca nu ai intrat pe tot forumul , ci ai respectat topicul rezervat celor de alta credinta . Sa fiti binecuvantati orcine a-ti fi si sa va bucurati alaturi de noi de Nastera Domnului Nostru Iisus Hristos ! Doamne ajuta !