Citat:
Īn prealabil postat de mirabela
da ce suntem, doamna atotstiutoare? deocamdata esti un forumul unui site crestin-ortodox!!! sotul tau unde este ? plecat cu afaceri?????
mda, musulman care ureaza hirstos a inviat??????????????????? ala nu e musulman !!! ca si multi altii , care traiesc in romania si alte tari arabe si au sf cruce la gat..'ca-i protejeaza ' ...
tu habar n-ai coranul, si daca stam fata in fata cu un imam, iti arat ca stiu mai multe despre religia ta decat crezi tu ca stii !!
ceea ce tu insinuezi e HARAM !!!!
apropos de copii, la 6 ani sa fi avut copil, intram in cartea recordurilor !!!!
inainte de a scoate un cuvint gandeste de 10 ori, tu te auzi ce ineptii scoti pe gura?
cat despre laialy ar tb sa inveti sa fi mai blanda ca ea, si sa nu mai judeci, si mai ales sa-mi spui tu cine crezi ca is eu.....ar fi de apreciat , daca ai avea bunul simtz sa recunosti toate citatele din coran scrise aici pe forum!!
|
imi pare rau dar cred ca faci mare confunzie!eu sint nascuta musulmana si sotul meu ,iar sotul meu linga mine si chiar a ramas socat .si el are prieteni ortodoxi care ii respecta si chiar mia spus poate faci parte din alta secta caci nu prea pari a fii ortodoxa,si daca esti asa desteapta ai observa ca in coran nu scrie ca trebuie sa va silim sa treceti la islam,apropo daca asa spui ca noi obligam crestini sa treaca la islam dece cel mai mare preot al ortodoxilor nu a trecut la islam ,ma refer la biserica din constantinopol -turcia,in africa in ultimul timp au inceput sa treca la islam dece nu sint toti?in europa sint foarte multi musulmani dece nu forteaza sa se treaca la islam ?noi nu fortam pe nimeni sa treaca la islam !dar cine intra in islam este bine venit!!