View Single Post
Vechi 24.12.2009, 01:16:35
Geony's Avatar
Geony Geony is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.02.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de valy72001 Vezi mesajul
De obicei NP nu sunt grasi. Ei fac multa miscare. In comparatie cu altii. Nu slujesc la mese, in comparatie cu altii. Si nu se duc la cersit din casa in casa..
Inseamna ca tu mergi la vreun cult NP de pe luna...
Poate nu stii cum se aduna fratii pastori la casele bolnavilor se roaga si ei acolo si apoi incepe haleala la mancare...
Poate nu stii ce se intampla cand are lor evanghelizarile ... vecina mea penticostala , era foarte stresata ca trebuie sa se pregateasca ca intr-o seara "fratii pastori" vor urma sa serveasca masa la ea...apoi sa nu-ti imaginezi sa i-a servit cu fursecuri si cu sticsuri...
Poate nu ai aflat ce fac unii pastori baptisti dupa inmormantari : servesc pomana intr-o camera separata de ceilalti oameni si servesc un whiski in taina...
...toate astae le-am intalnit in judetul Bihor...

In ceea ce priveste cersitul , pastorii nu se duc , ca vin banii spre ei...pt documentare , citeste articolele de pe net de pastorul timisorean Tipei si nu mai stiu cum il cheama , sa vezi acolo CATA MISCARE face acest om ...

Citat:
Hrana tare nu este pt mireanul de rand, nu-i asa? Cati credinciosi mai merg la biserica in Romania? Cat la suta din ortodocsi? Cati din cei care merg la biserica au habar de cu ce se mananca cuvantul ”mantuire”? Cati din ei cred in ea?.
La noi sunt ortodocsi practicanti si ne-practicanti...sa vb despre practicanti daca vrei.
si la NP sunt pocaiti si "pocaiti"=pacaliti..
Tu de exemplu crezi ca mantuirea se rezuma la o baita (botez) si la citirea Bibliei...te inseli !

Citat:
Apoi, cati asa zisi drept-credinciosi merg la biserica doar pentru nevoile sufletesti si fizice urgente - in ideea ca am incercat peste tot si numai Dumnezeu a mai ramas de incercat?!?.
aici n-am inteles...

Citat:
Imi spuneti voi de Lapte si Gris cand abia mai rasuflati? Daca s-ar duce de rapa cultura si traditia romaneasca se duce si Biserica Ortodoxa cu ea. .
Noua nu ne-a adus nimeni pachete cu mancare si haine ...nu ne-a adus masini si utilaje agricole ... "CA SA CREDEM ASA CU TARIE IN D-zeu " ca voi.
Daca nu s-a dus pe rapa de 2000 de ani BO , nu se va mai duce in veac .
Dar ce va fi oare cu ereziile si sectele aparute ca ciupercutele dupa ploaie ? Nu sunt astea oare lucrarea Satanei ?...OM VEDEA LA PARUSIE ...

Citat:
Slana dupa cum stii este ceva ingrttosator de spurcat. Noi nu o consumam. Insa ne atingem de oamenii care au nevoie de noi si uneori ii mai si luam in brate. Insa nu se intampla asta cu Icoanele. Ele cu treaba lor. .
Esti sambatar si nu mananci slanina de porc ?

Citat:
Daca cumva te-ai gandit sa ma jignesti....
Cum am inteles eu din postarea ta , asa ti-am raspuns...daca tu o iei ca pe o jignire , inseaman ca tu mai jignit primu ( nu pe mine , ci Biserica mea...eu am atitudinea Sf. Ap. Petru din Ghetsimani, sa stii asta.).

Citat:
Gandeste-te la ce nevoie au unii oameni de Dumnezeu in viata de zi cu zi si gandeste-te la cata dorinta are Dumnezeu ca toti oamenii sa fie mantuiti. Toti oamenii sunt infiati prin Fiul,si rascumparati prin Mielul de jertfa. Voua va pare rau cand un om se apropie de Dumnezeu prin NP dar nu va pare rau ca cei din jurul vostru mor zi de zi fara sa fie intr-o relatie buna cu Dumnezeu si cu cei din jur.
Eu sunt O si ma lupt pt mantuire , dar pt mine mantuirea = credinta , har (impartasit prin Sf.Taine) si FAPTELE BUNE . Mantuirea nu este O POMANA care se da rasplata celui care se boteaza la un cult , este un BUN pe care il dobandesti in urma "victoriei"....vezi ce zice ap legat de coroana de lauri data celor care au luptata ...
Prin NP omul nu se apropie de D-zeu , ci poate afla mai multe despre D-zeu , si eu te intreb , OARE CEI CARE CUNOSC SE MANTUIESC ? ap spune ca si diavolii cred si se cutremura...am mai spus-o : NU CITITORII BIBLIEI , NICI ASCULTATORII , SI NICI CEI CARE VORBESC DESPRE D-zeu = NU SE MANTUIESC , ci aceia CARE IMPLINESC...Tu de unde faci parte ?

Expresia :"oamenii sunt infiati prin Fiul , si rascumparati prin MIELUL " este specifica SECTARILOR ?
Reply With Quote