Subiect: Iarta-ma !
View Single Post
Vechi 24.12.2009, 02:34:18
OmuBun
Guest

Implicit

La mine e trecut de 02.00 noaptea si abia acum reusesc sa mai intru pe-aici. Multumesc din suflet pentru mesajele private. Din pacate n-am timp sa raspund... Maine incepe o alta zi la fel de plina!... Iertati-ma va rog!
Sarbatori fericite tuturor, indiferent de culoare (politica ) sex sau religie... Inainte de orice suntem oameni.
De pe acest forum vreau in mod deosebit sa-i cer ieratre lui Zaharia cu care m-am mai contrat si probabil nu ne vom opri aici!... Nimic personal! Admir, iubesc si respect pe toata lumea... Cu o mica exceptie...
Citat:
Īn prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
Cuvintele isi au si ele rolul lor tamaduitor, cu conditia ca sa le primim cu smerenie, caci Dumnezeu le-a ingaduit... Cat timp ne e frica de suferinta nu vom invata nimic; dar acceptandu-le ca pe un medicament amar, cuvintele ne pot ajuta sa ne vedem scaderile.Cand simtim in piept durerea, sa nu o aruncam inapoi catre cel de la care ne-au venit cuvintele, ci s-o suportam si sa invatam lucruri valoroase despre noi si natura noastra cazuta, ca sa ne indreptam. Forumul, prin numarul mare de useri, este o buna scoala in acest sens.
Am indraznit sa arunc o privire la "profil". 10 ani diferenta!! Tot respectul pentru varsta, dar pacat pt anii care au trecut degeaba. Cuvintele care vin de la o persoana importanta si lovesc fara motiv, nu numai ca dor, dar provoaca insomnii! Reusim sa slefuim cuvantul in forme frumoase, dar sufletul geme sub povara rautatii! Am asteptat un "Iarta-ma!" in mod special, fiindca la noi nu era vorba de "contre", ci de rautate. Pacat! Acum, chiar sa vina, nu mai e necesar. Sa fii sanatoasa si sa ai o batranete lina cu multe, multe bucurii, cel putin asa cum i le fac eu socrului meu de 80 de ani care mi-e foarte drag si care plange de bucurie de cate ori ma vede, pentru ca sunt singurul sprijin care i-a mai ramas. Stiu ce-i acela un batran, dar nu unul egoist!

Citat:
Īn prealabil postat de anna21 Vezi mesajul
Iarta-ma Om Bun ca te-am "atacat" demult cand ai vorbit despre infidelitate. Acum stiu ca esti om bun :).
Saru'mana anna21, dar nu ai pentru ce-ti cere iertare. Cred c-am invatat demult sa citesc in sufletul oamenilor! Din pacate, vezi bine, eu nu pot fi chiar un ... om bun! Ce sa-i faci? Nu pot altfel. Trebuie sa urasc si eu ceva, nu? Eu urasc rautatea si ca dovada nu pot sa-mi cer iertare de la cel care-o manifesta, mai ales daca pozeaza in intruchiparea bunavointei!! Suntem multi pe-aici si evident, nu toti gandim la fel; dar cu totii meritam minumum de respect, mai ales daca persoana vizata nu are un istoric negativ!!

Inca o data, imi cer iertare tuturor celorlalti, chiar daca v-am gresit sau nu v-am gresit (niciodata nu e prea tarziu! ) sarbatori fericite si Dumnezeu sa ne aduca sanatate, mai multa intelepciune (bine-ar fi la nivel national) rabdare, bun spor, pace si buna intelegere.

Craciun Fericit!
Reply With Quote