View Single Post
Vechi 24.12.2009, 09:55:50
glykys's Avatar
glykys glykys is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.08.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Mai adaug un singur lucru: bunica-mea s-a dus azi sa se spovedeasca si sa se impartaseasca. pe drum intalneste un vecin si ii spune: "ce faci, bre? hai si mata la spovedit si impartasit!" vecinul se cam fastacea... "pai m-a trimis si nevasta-mea... dar nu prea stiu... e lume multa?" "nu, nu e lume multa. du-te linistit." "ma duc." Bunica-mea: "vedeti ce e femeia? daca nu ii zicea nevasta sa se duca la biserica, el nu se ducea!" Foarte multi barbati trebuie impinsi de la spate sa faca un lucru, ei nu prea se descurca... si se maturizeaza mult mai greu decat o femeie. Mai mult nu scriu,sa nu se supere domnii de pe forum, dar ii invit sa raspunda la intrebarea Elenei, desi nu prea cred ca o vor face, nu neaparat din orgoliu, cat din demnitate. Noi, femeile, avem tendinta sa ne victimizam mereu, sa ne gasim slabiciuni si defecte. Daca te consideri din start inferioara, asa si esti perceputa. Daca ne lasam batute, calcate in picioare si santajate emotional, cum sa nu fim inferioare? Mult curaj si tarie sufleteasca, doamnelor si fiti demne!