View Single Post
Vechi 25.12.2009, 12:35:05
maria-luisa maria-luisa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Langu Vezi mesajul
Femeia...cel mai mare dar pe care l-a facut Dumnezeu omului,a zis Berlusconi.Fetelor nu trebuie sa aveti nici un complex sau preocupare referitoare la sex,oare nu daruieste omul totul pentru femeia iubita?N-ati vazut in familia voastra ca in realitate mamele conduc?
Imi permit,cu acordul vostru, cateva comentarii:
-In vest,in lumea catolica,femeia se bucura de mult respect.Tot ce depinde de casa si familie,decizia este a femeii.Familia este mult mai unita decat la noi iar cand spun familie ei includ parinti, frati,unchi,veri primari.
-La musulmani,femeia isi are atributiile ei peste care barbatul nu se baga,barbatul aduce in casa toti banii si femea este cea care gestioneaza.Femeia are dreptul sa lucreze doar 4 ore pe zi,daca ea doreste ,iar banii castigati ii foloseste numai pentru ea,nu are obligatia sa participe la cheltuielile casei.Ea este MAMA.
-referitor la purtatul pantalonilor de catre femei,sa nu uitam ca religia din care facem parte a nascut intro zona calda a planetei,daca ar fi nascut in Irlanda..

permite-mi sa-ti spun ca asta depinde de evolutia fiecarui om. Inca mai sunt femei destul de chinuite de catre barbatii langa care stau si poti vedea asta destul de frecvent la sate, dar nu numai. Unde nu exista respect si se impune forta, femeia e inca o victima si greseala este ca ea insasi se complace de multe ori sa ramana in aceasta stare... Nu e treaba mea sa judec, dar din pacate in astfel de cazuri mai au de suferit si copii fara nicio vina care sunt martori ai acestor nedreptati. ca sa nu mai spun ca de multe ori sunt chiar victime ale conflictelor familiare. Cum zicea Domnul, pomul bun se cunoaste dupa roadele sale... Din pacate si in Romania mai sunt inca roade care trebuie aruncate, caci nu sunt bune de nimic.
Reply With Quote