Citat:
În prealabil postat de Adelinne
nu urasc pe nimeni care fumeaza pt ca evident eu stiu cum este cu tigara ,privesti altfel acest pacat dupa ce l-ai comis ca sa zic asa ..
|
Iti multumesc ca dovedesti empatie si toleranta. Multumesc. Daca ar fi mai multi crestini ca tine!
Citat:
DAR cu regret spun ca nu am reusit sa ajut pe nimeni in jurul meu sa poata lasa acest pacat ..
|
Adeline, sa stii ca e foarte greu sa convingi un om sa se lase de fumat. Cei mai multi viseaza la o pastila miraculoasa care, o data luata,
nu ii lasa sa fumeze. Ei bine, acea pastila s-a inventat, incredibil am constantat si eu cu uimire. In orasul tau trebuie sa fie campania aceea antifumat. Te duci la ei (iti trimiti familia), iti fac reteta, dau tratament, totul gratis. Nu mi-a venit sa cred cand mi-a spus doctorul de familie. Eu, mai rational din fire, ma asteptam ca acea campanie antifumat sa se limiteze la niste povesti psihologice, care, fiind intre noi fiind vorba, la mine (si la o gramada de lume) nu prea functioneaza. Dar exista acel tratament, doctorul chiar m-a convins, tratament chiar medicamentos si functioneaza. Eu sunt foarte mirat de acest lucru, nu credeam ca se va gasi asa ceva. Mie mi se parea ca o pastila anti-injurat, anti-prostie, adica ceva imposibil de fabricat.
Nu stiu cum se numeste campania si nici nu pot sa iti dau vreo informatie, insa te sfatuiesc, te rog si te invit sa observi afisele ce sunt imprastiate peste tot in orasul tau, si sa iti trimiti cu optimism familia. Iti urez bafta!
CRACIUN FERICIT! fara Pall Mall!
P.S. Eu inca nu am fost sa iau medicamentul magic.