Subiect: preotul fumator
View Single Post
Vechi 26.12.2009, 05:00:34
getasart's Avatar
getasart getasart is offline
Member

Data înregistrării: 12.08.2005
Locație: Roman- Neamt
Religia: Ortodox
Implicit

Doamne ajuta!Imi cer iertare ca intervin;si eu am un baiat de 31 ani,care fumeaza si mai are si o prietena care fumeaza;Fiul meu,a avut foarte multe necazuri si dezamagiri in viata; dar chiar nu-l inteleg de ce nu se lasa de fumat; a incercar de 2 ori,dar nu stiu ce a patit,ca s-a luat iar; cred ca anturajul,prietenii; dar eu as intreba pe cei de pe forum,stiti cumva o reteta care sa duca la renuntare?;Spuneti ca pr.fumeaza; sigur; este mare pacat; dar oare,nu stiti ce scrie in carti? aproape de sfirsit,vom umbla si vom rupe incaltari,pina sa gasim un duhovnic cu adevarat duhovnic;Eu,prin anul 2000,am lucrat --APOCALIPSA dupa Ioan--- si timp de un 1,6 ani,am citit tot ce am primit de la duhovnicul meu,legat de acest subiect;si apoi,in 2 ani,am facut cele 13 tablouri legate de aceasta tema----------------http://www.getasart.3x.ro/apocalypse.html -----------,sau,daca aveti timp.intrati aici---http://www.getasart.3x.ro ---si vedeti o parte din icoane si alte lucrari;
Cititnd despre aceasta tema,am ajuns la cap.unde se spune,ca se vor mintui,cite 12.000 din fiecare 12 semintii;facind un calcul,am vazut ca defapt vor fi mintuiti,144.000; merg repede la duhovnic,si-i spun--parinte,aici este o greseala de tipar;se uita,zimbeste;imi spune apoi--stai sora,nu te grabi;nu este greseala;dar cum merg treburile,ma tem ca nici acestia nu se vor gasi -- am plecat de la duhovnic dezamagita;au trecut anii,si vazind cum decurg toate,chiar ma tem,ca nici cei 12.000 x 12 semintii nu se vor afla;
Imi cer iertare de la voi;Si va rog sa ma iertati,ca mi-am permis sa intervin;
Spunea cineva mai sus,sa nu judecam;da; perfect adevarat--nu judeca,sa nu fii judecat--;cind i-am spus fiului meu sa mearga la pr.stiti ce mi-a spus?;--de ce;cu ce sunt mai buni decit ,mine?--;a fost director la un club si acolo,a vazut si auzit multe; nu spun mai multe;intelegeti voi;sunt sigura de asta; numai ca,ce nu inteleg este altceva;cum as putea sa-l determin sa mearga la un pr.sa vorbeasca cu el,si sa se intoarca cu fata spre biserica;
Sunt bolnava si inainte de a pleca,am o mare rugamine; sa-l vad spovedit,impatasit si pe drumul credintei;;Ma rog neincetat la Maica Domnului pentru acest lucru;
Doamne ajuta!
Sarbatori fericite la toti,si inca o data,va rog sa ma iertati,ca am intevenit si eu;
Doamne ajuta!

Last edited by getasart; 26.12.2009 at 05:04:56.
Reply With Quote