Subiect: preotul fumator
View Single Post
Vechi 26.12.2009, 10:24:21
Adelinne's Avatar
Adelinne Adelinne is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.03.2009
Religia: Ortodox
Send a message via Skype™ to Adelinne
Exclamation

Citat:
În prealabil postat de getasart Vezi mesajul
Doamne ajuta!Imi cer iertare ca intervin;si eu am un baiat de 31 ani,care fumeaza si mai are si o prietena care fumeaza;Fiul meu,a avut foarte multe necazuri si dezamagiri in viata; dar chiar nu-l inteleg de ce nu se lasa de fumat; a incercar de 2 ori,dar nu stiu ce a patit,ca s-a luat iar; cred ca anturajul,prietenii; dar eu as intreba pe cei de pe forum,stiti cumva o reteta care sa duca la renuntare?;Spuneti ca pr.fumeaza; sigur; este mare pacat; dar oare,nu stiti ce scrie in carti? aproape de sfirsit,vom umbla si vom rupe incaltari,pina sa gasim un duhovnic cu adevarat duhovnic;Eu,prin anul 2000,am lucrat --APOCALIPSA dupa Ioan--- si timp de un 1,6 ani,am citit tot ce am primit de la duhovnicul meu,legat de acest subiect;si apoi,in 2 ani,am facut cele 13 tablouri legate de aceasta tema----------------http://www.getasart.3x.ro/apocalypse.html -----------,sau,daca aveti timp.intrati aici---http://www.getasart.3x.ro ---si vedeti o parte din icoane si alte lucrari;
Cititnd despre aceasta tema,am ajuns la cap.unde se spune,ca se vor mintui,cite 12.000 din fiecare 12 semintii;facind un calcul,am vazut ca defapt vor fi mintuiti,144.000; merg repede la duhovnic,si-i spun--parinte,aici este o greseala de tipar;se uita,zimbeste;imi spune apoi--stai sora,nu te grabi;nu este greseala;dar cum merg treburile,ma tem ca nici acestia nu se vor gasi -- am plecat de la duhovnic dezamagita;au trecut anii,si vazind cum decurg toate,chiar ma tem,ca nici cei 12.000 x 12 semintii nu se vor afla;
Imi cer iertare de la voi;Si va rog sa ma iertati,ca mi-am permis sa intervin;
Spunea cineva mai sus,sa nu judecam;da; perfect adevarat--nu judeca,sa nu fii judecat--;cind i-am spus fiului meu sa mearga la pr.stiti ce mi-a spus?;--de ce;cu ce sunt mai buni decit ,mine?--;a fost director la un club si acolo,a vazut si auzit multe; nu spun mai multe;intelegeti voi;sunt sigura de asta; numai ca,ce nu inteleg este altceva;cum as putea sa-l determin sa mearga la un pr.sa vorbeasca cu el,si sa se intoarca cu fata spre biserica;
Sunt bolnava si inainte de a pleca,am o mare rugamine; sa-l vad spovedit,impatasit si pe drumul credintei;;Ma rog neincetat la Maica Domnului pentru acest lucru;
Doamne ajuta!
Sarbatori fericite la toti,si inca o data,va rog sa ma iertati,ca am intevenit si eu;
Doamne ajuta!

Buna ! as vrea sa raspund putintic...

nr 1 Eu una cred ca traim Apocalipsa dar : ''vi se spune si nu auziti ,vi se arata si nu vedeti '' se implineste uitandu-ma in jurul meu ...
nr 2 Am citit undeva pe un munte la o manastire f frumoasa : Sufletul fara rugaciune nu se poate mantui asa cum credinta fara de fapte nu este! Sfatul meu este sa te rogi pentru copil ,sa dai acatiste la manastiri si sa te rogi pt intoarcerea copilului catre credinta
Tine Vinerea post negru si da toata mancarea pe care ai fi mancat-o de post vinerea la un om sarac si roaga-te Domnului ,Parintele Argatu spunea asta.Doamne ajuta!
nr 3 Da 12.000 de semintii am citit si eu ,doar ca asta nu inseamna sa ne pierdem Nadejdea ,asta este scrisa sa intelegem ca mantuirea este greu de dobandit dupa parerea mea .{umila as vrea sa precizez}.
nr 4 Sigur copilul v-a avea parte de o revelatie ,cu cat mai multe pers se vor ruga pt el
nr 5 : In acest post am citit Fagaduinta Mantuirii in Biblie {Ioil cap 3 } ( Acum redau putin din cap 2 versetul 13 '' Sfasiati inimile si nu hainele voastre si intoarceti-va catre Domnul Dumnezeul vostru, caci El este milostiv si indurat ,incet la manie si mult-Milostiv si-I pare rau de raul pe care l-a trimis asupra voastra.)
Sa fie Nadejde multa si incredere in Cuvantul Domnului ,multa iluminare a mintii iti doresc.(+Acoperamantul Maicii Domnului este foarte indicat )
fiti dar intelepti ca serpii si nevinovati ca porumbeii." - Matei 10:16

"Nadejdea mea este Tatal, Scaparea mea este Fiul, Acoperamântul meu este Sfântul Duh.
Treime Sfânta, slava Tie !" (Sfântul Ioanichie)
Reply With Quote