Subiect: preotul fumator
View Single Post
Vechi 26.12.2009, 16:17:26
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de dorinastoica14 Vezi mesajul
Tu poți fi tolerant cu preoții fumători.Eu nu pot fi.
Aici e vorba de voință pe care o ai sau nu o ai.
Este părerea mea.
N-ai înțeles mesajul meu în totalitate , și poate este și vina mea . Nu, nu accept acest păcat mai ales la preoți . Clar ? Dar ești tu sigură că nu ai sărutat astfel de mâini, sau nu ai participat la o slujbă a unui astfel de preot ? Am spus , că atunci când există dovezi, precum a precizat inițiatoarea topicului, să ne îndepărtăm de astfel de preoți . Aici nu este vorba de toleranță , pentru că nu există toleranță la păcate . Și eu dacă l-aș vedea pe duhovnicul meu fumând și nu numai , mi-aș schimba nu numai Duhovnicul , dar și Biserica la care el slujește . Dar cu siguranță sunt și vor mai fi preoți fumători , preoți afemeiați sau mai știu eu cum, dar personal pe mine nu mă interesează sau mă frământă acest aspect , pentru că mai înainte de toate mă interesează curățenia si credința mea în Hristos, altfel suntem simplii fățarnici și mișei judecători. Punct și Sărbători fericite și ține -L aproape pe Hristos !