Citat:
În prealabil postat de Langu
OK,multumesc!Intr-adevar crestinii obisnuiesc sa abuzeze de numele Domnului,inclusiv eu.Nu m-am gandit nici un moment la critica,dimpotriva am invatat ceva in plus.Apropo,vreau sa mor tanar,de aceea ca orice tanar am multe de invatat.
|
Paradoxul este ca daca vei fii instruit nu o sa mai vrei sa mori de tot....Si inca,din cand in cand citesc despre persoane care implinesc visul lor din tinerete si la batranete merg sa invete la universitate cot la cot cu tineri de varsta nepotilor lor.
Moto-ul meu se refera numai la acei care cred si spera ca vor fii tineri pe veci si asa vor muri.
Si daca despre batranete discutam, o doamna cam in varsta care arata in varsta de 50-60 de ani,imbracata frumos si vioaie ca o femeie de 30 de ani mi-a zis odata: Eu am 84 de ani. Dumnezeu m-a binecuvantat cu o sanatate buna. Sunt vadva de doua ori deja. Imi place sa dansez si in fiecare marti merg sa dansez.Cand a vazut cum "am deschis ochii" de mirare, mi-a zis o fraza care nu pot uita: Sa sti ca cine se simte tanar va fi tanar si la batranete.