View Single Post
Vechi 27.12.2009, 23:43:05
glykys's Avatar
glykys glykys is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.08.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de sophia Vezi mesajul

6. Da, mai este si vorba de bani, de ce se gaseste. Imbracamintea azi nu mai este nici ieftina, nici de calitate, nici nu gasesti masura potrivita. Inainte mai gaseai croitorese si iti faceai ce doreai, la masura.
Acum gasesti numai sinteticaraie urata si scumpa si numai la masura 34-38 (femeia model anorexic al zilelor noastre).
Mie imi plac fustele, deux-piece, dar sunt tare greu de gasit, mai ales cand n-ai bani (si esti mai...femeie).
Cu asta sunt perfect de acord! nici eu nu sunt tipul scheletic (34-38) si nu imi permit sa dau atatia bani pe niste articole de imbracaminte. Si totusi, zilele trecute mi-am cumparat o fusta midi, 70 % lana, cu 35 lei, de la reduceri. stiu ca afirmatia mea e cam penibila pentru un forum ortodox, ideea este insa ... cauta si vei gasi! cu chiu, cu vai... plasticul asta se vinde atat de bine, de aceea este asa de ieftin si de ofertat. Daca nu am mai cumpara plastic, vanzatorii ar iesi in pierdere si ar schimba si ei trendul. Insa atata timp cat vanzarile le merg bine, vom avea numai sintetice in magazine. nu prea mai exista educatia estetica, nu prea te invata nimeni cum sa asortezi culorile, materialele, obiectele vestimentare, accesoriile... toate nimicurile astea spun o gramada de lucruri despre personalitatea unei femei. acum nu ne mai deosebim: toate purtam plastic, un pulover sintetic si niste blugi... mi se pare ca acest model standard anuleaza personalitatea...