Subiect: Anonimatul
View Single Post
Vechi 05.03.2007, 19:18:08
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de andrei.ierom
Avem sa ne temem de ceva daca suntem pe net? Daca Dumnezeu nu ne va apara, nu ne va apara nici anonimatul! De altfel, eu nu am cerut numele de familie, adresa, CNP-ul, ci doar asumarea in duh crestin a afirmatiilor. Si cred ca nu putem scinda personalitatea noastra de numele care o reprezinta. Ati citit "Puterea Numelui" de Kallistos Ware? De altfel, sunt o multime de referinte ale Sfintilor Parinti referitor la importanta numelui.
andrei, ai auzit dumneata de taierea voii proprii? Ei bine asta itzi recomand in aceasta privintza, la acest subiect, in rest m-a linistit caldura sufleteasca din mesajele domniei tale. Si te rog sa ma iertzi pentru sfat, si chiar daca ai avea peundeva dreptate, sa nu te superi, si itzi multzumim/multzumesc ca iei parte la acest forum. Un calugar este intodeauna o prezentza importanta. Sigur ca numele fiecarei persoane e important dar nu cred ca e cazul sa facem exces de zel pe forum cu numele noastre. Pe forum ai nick-uri si nu nume, adica un fel de porecle reprezentative sau diminutive, si sunt convins ca erai in cunoshtintza de cauza, deci ma mir ca doresti sa comunicam folosindu-ne de numele noastre, poate ca unii vor sa fie aparatzi de anonimat. Si pedealta parte nu cred ca este nici o barbatzie sau eroism daca itzi dezvalui identitatea reala caci identitatea se formeaza din ... ce iese din inima ta :) . Sper ca nu am jignit convingandu-te ca totusi suntem pe un forum.
Reply With Quote