View Single Post
Vechi 29.12.2009, 11:27:20
windorin's Avatar
windorin windorin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.10.2006
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Hartford Vezi mesajul
Nu la toti barbatii le sta bine cu barba apoi unii se infecteaza am auzit chiar preoti se barberesc din acelasi motiv.
Femeile nu ar trebui sa poarte pantaloni in biserica cit ar fi ei de "decenti" nu mai au feminitate.
Nu am auzit de treaba cu infectarea. Mii de calugari nu se mai infecteaza si nici sute de preoti.
Se infecteaza tot cei care se barbieresc neincetat, ba de la aparat, ba de la apa, ba de la cine stie ce.
Eu insumi nadajduiesc sa imi las barba toata viata, chiar daca nu prea am ce sa imi las (momentan).

Citat:
În prealabil postat de elena20 Vezi mesajul
Stie cineva daca pt imbracamintea de la biserica sunt potrivite orice culori?
Sau chiar pt hainele cu care stam pe acasa si prin oras sunt potrivite orice culori?
Dar pijamalele cu pantaloni sunt potriviti? Trebuie neaparat rochie din'aia de pijama?
Stiu ca intrebarile mele nu prea au legatura, dar va rog sa-mi raspundeti.
Parerea mea este ca exista si culori "neortodoxe". Ma refer la acelea foarte obositoare pentru ochi, acelea stridente si aproape fosforescente. Roz foarte aprins si altele asemenea. Nu am auzit pe nimeni vreodata vorbind despre culori, insa cred cu putere in faptul ca nu toate culorile sunt odihnitoare si nici toate bune de purtat. Prefer culorile naturale, ca nuanta si textura, tot asa cum prefer materialele naturale (lana, bumbac, in).

Si eu sunt de acord cum ca fata sa poarte fusta tot timpul.
Sa zicem insa ca sunt si situatii in care se poate renunta la fusta. Precum o iesire la munte, pe zapada, noaptea, la culcare sau altceva de acest gen. Insa fiecare isi are masura lui, duhovnicul lui si ravna lui.

Cine iubeste mult, mult va cere de la sine, iar aceluia mult i se va ierta.

Reply With Quote