View Single Post
Vechi 29.12.2009, 12:16:51
o_tzaranca o_tzaranca is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.11.2009
Religia: Ortodox
Implicit

imi permiteti sa intervin in aceasta sectiune...si mentionez ca am citit cam in graba toate postarile pe acest thread
si tot in graba incerc sa fac cateva observatii
discutia dintre laialy si elizabeta e similara catorva situatii reale
in dobragea noastra crestinii isi fac cruce cand trec pe langa o moschee
musulmani din siria la grele incercari ale vietii lor merg in biserici ortodoxe si se roaga Fecioarei Maria
sau musulmani din Egipt(in special din Sinai) merg la preoti cu har ,si viziteaza biserici in care pe fresca (nu icoana,ca sa nu lase loc de interpretari)din ochii Maicii Domnului curg lacrimi de sange
as vrea sa spun ceva si despre Liban ,dar din pacate musulmanii au ajuns acolo sa fie un pic suparati pe crestini ...
iar despre musulmanii din palestina,care nu numai ca nu neaga minunile care se petrec acolo (Lumina Sfanta,norul din Tabor,apele Iordanului...) mai si lupta pentru pastrarea lor...dupa formarea statului Israel ,o manastire nu a reusit sa fie cucerita timp de 20 fiind aparata si de musulmanii din Palestina
acum mentionez ca nu sunt blonda cu ochii albastri iar despre cunoasterea lumii islamice din interiorul ei ...un sigur lucru stiu cert...ca femeile se roaga

acum imi permiteti sa pun o singura intrebare musulmanilor de pe forum
atata timp cat coranul recunoaste cartile vechiului testament...paranteza.un musulman invata din clasele primare toata istoria vechiului testament...si da clasa unui elev crestin
si recunoaste si Psaltirea,
UNDE IN CARTILE VECHIULUI TESTAMENT SE PROROCESTE DESPRE VENIREA PROFETULUI MOHAMED?
atat