Subiect: Iubirea
View Single Post
Vechi 05.03.2007, 23:25:15
omulet omulet is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.02.2007
Locație: Belfast, UK
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cozia
"Înstrăinatu-s-au păcătoșii de la naștere, rătăcit-au din pântece, grăit-au minciuni."
Ps57

Din ce am observat eu la copii, multe din apucaturile care le au nu tin de cei 7 ani de acasa, ci vin din pintece asa cum bine zice si fragmentul de mai sus.
Andrei, tocmai asta cred ca e taina crestinatatii. Ca Dumnezeu ne da taria sa trecem peste mostenirea genetica. Asa cum Hristos a biruit moartea, asa si in noi tot El poate birui moartea sufletului, indiferenta noastra, poate transforma natura noastra pacatoasa.

Si de asta ne cheama sa iubim, asa cum El ne iubeste pe noi.

Ce spui tu despre copii... de asta nu cred ca e bine sa judecam, ca nu stim noi cu ce bagaj genetic vine cel de langa noi... si poate ceea ce mie mi se pare floare la ureche, lui i se pare o porunca foarte greu de implinit. Si invers.

Dar si el, si eu, fiecare cu neputintele si limitarile noastre, suntem chemati sa iubim. Vom lupta toata viata cu egoismul nostru, cu patimile. Dar faptul ca ma simt rece si incapabil de iubire nu ma face sa ma resemnez, (desi sunt dezamagit de mine insumi) ci sa continui lupta.
Reply With Quote