Citat:
În prealabil postat de andrei.ierom
Gata, am inteles ca si baiatul din Cozia e tot Andrei. Asa mai stam de vorba!
In cazul acesta, Andrei, explica-mi cu ai dedus ca un citat din Scriptura este patristic!!!
Si unde scrie in citatul meu despre post si rugaciune? Oare sunt acestea obsesia ta?
Si crezi ca daca stalcesti limba romana esti mai interesant? Daca tu numesti postul si rugaciunea "marfa", s-ar putea sa superi pe Dumnezeu.
Dar daca mie imi refuzi calitatea de ieromonah, nu ma supar, dar nici nu raspund pentru tine. Vad ca te iei de piept cu harul lui Dumnezeu. In locul tau as fi muuult mai prudent.
Prin toate acestea ai dovedit ca tu esti unul din acei tineri care nu prea au contact cu Biserica. De aceea ii rog pe colegii forumisti sa te inconjoare cu toata dragostea.
Oricum, pe mine m-ai castigat prin faptul ca te-ai semnat si ca ai un nume asa frumos. Ma ierti ca n-am observat asta de prima data.
Cu drag, ieromonah Andrei
|
Nu m-am referit la citatul tau ci la citate din cartile sfinte in general, asa cum ti-a clarificat si Mirela( multumesc), iar exemplele de "stilcire" nu sunt ale mele ci ale tinerilor cu care avem de a face. Generatia mea a scapat cuvintul marfa, nu stiu daca din pacate sau din altceva dar asta este. Acum daca ma gindesc mai bine stiu de ce , pentru ca pe vremea mea nu exista marfa, rafturile erau goale insa acest fenomen avea si partile ei bune dpdv duhovnicesc si de aceea nu ma pling.
La un moment dat chiar m-ai pus pe ginduri in legatura cu abilitatea mea de a comunica, insa m-am linistit acum cind vad ca de fapt asa ai inteles doar tu.
Oricum multumesc pentru critica constructiva care este mereu binevenita
Andrei