Epilatul tine de respectul de sine, nu de moda, si daca tot trebuie sa purtam fuste, de ce sa nu ne epilam? Sa fim seriosi, a te epila nu este ehivalentul cu a te mutila. Este pur si simplu inestetic. Daca Dumnezeu ne-a dat unghii de ce sa le taiem? Cam asa se pune problema?
Este deranjant spre exemplu, sa porti o rochie de seara, eleganta, fara umeri(daca este vara) si sa iti iasa padurea de la subbrat. Daca mi suferim si de exces de foliculina s-a terminat viata sociala :)) atunci putem trece drept barbati, in ciuda a ceea ce ai zis tu, dmb.
"Asa ca fetelor intr-un fel e de ales daca vreti pe drumul larg (ca doar toti vrem sa aratam bine ) sau pe cel ingust...si asta se reflecta nu doar in facutul de minuni, vorbitul in limbi ci sau mai ales in a nu ceda in fata societatii a modei efemere, a dorintei de a fi de-a lumii, sau macar de a nu fi izolat de ea."
Din raspunsul tau, dmb, observ faptul ca, intr-adevar, consideri epilatul un pacat, si nu numai epilatul, ci si dorinta de a nu fi izolat de lume, de a face parte din ea. De ce? Si sunt convinsa ca sunt multi care te aproba. Eu cred ca nu are nici o legatura, este o alegere intima, care nu deranjeaza pe nimeni.
|