Citat:
În prealabil postat de rozerin
domunule sau doamna TRADITIE1-ce argumente precise ai despre religia musulmana?te-am demonstrat si la cealalta parte ca minti cu nerusinare!!!!!intradevar ce ai scris o parte este adevarar-FEMEIA ESTE OGORUL VOSTRU VENITI CIND VRETI!!! dar celelalte cuvinte SI CUM DORITIIde unde le-ai mai scos??dar daca eu as veni cu niste fraze luate din biblie si sa mai adaug si eu cite ceva cum ar fii???te rog concentreazate cind vrei sa scrii ceva .tu spui ca musulmanii toti sint teroristi da?dar eu ce sa cred despre crestini care sint in italia,spania si au facut ravaj -au facut violuri-au omorit-au furat-se prostituiaza-vind droguri,asa ii invata biblia??sa fim seriosi fiecare padure are uscatura ei cu este si la noi si la voi crestini.daca esti intradevar crestin si crezi in biblie si dumnezeu crede-ma ca ai avea cel putin bunul simt sa minti asa cu nerusinare -ma refer la frazele care le scrii din coran si mai si adaugi de la tine.
|
Rozerin, am luat versetul din curanul în limba româna aflat pe Internet si nu am adaugat ceva. Am dat linkul în mesajul respectiv, îl dau din nou:
http://www.islam.ro/coran.pdf
Acolo zice (2:223)
Sotiile voastre sunt ogor pentru voi. Veniti la ogorul vostru când si cum voiti.
Nu am zis ca toti musulmanii sunt teroristi ci ca islamul mereu va genera violenta pentru ca asta porunceste curanul si haditul si mereu se vor gasi unii care sa aplice fundamentalist aceste directive. Majoritatea musulmanilor sunt pasnici dar mereu va exista o minoritate violenta.
Diferenta dintre crestini si musulmani este ca islamul porunceste terorizarea si exploatarea nemusulmanilor, pe când crestinismul predica dragostea, non-violenta. Ca este asa se vede, dau un singur exemplu, sura 8 din curan intitulata Prazi de Razboi. Iata câteva versete:
1. Prazile sunt ale lui Allah si ale Trimisului.
12. Loviti-i deci peste gâturi si loviti-i peste toate vârfurile degetelor!
17. Si nu voi i-ati omorât ci Allah i-a omorât
39. Si luptati împotriva lor pâna ce nu va mai fi ispita si pâna ce religia va fi în întregime pentru Allah (instaurarea cu forta a islamului)