View Single Post
Vechi 30.12.2009, 11:41:27
mihailt mihailt is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.01.2008
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Satana a inselat pe unii meteorologi sa propovaduiasca absurditati si poate si asta a contribuit ca nu s-a semnat nimic.
Daca ar fi sa ne luam dupa absurditatile dracesti ar trebui sa omoram oameni ca Dumnezeu poate sa ii invie,sa dam foc la toate padurile de pe Terra ca Dumnezeu poate sa faca materie din nimic si altele ca acestea.
E adevarat ca Dumnezeu poate sa invie un om omorat dar cel care l-a omorat tot trebuie sa dea socoteala de aceasta.Ca cine omoara un om greseste fata de Dumnezeu,vedeti la Sfantul prooroc David,ca pentru ca trimisese un om la moarte fiind inselat de draci plangea inainte lui Dumnezeu zicand "tie Unuia am gresit si rau inaintea Ta am facut".
La fel cine distruge creatia lui Dumnezeu va trebui sa dea socoteala lui Dumnezeu ca Dumnezeu a facut-o pentru foarte multi oameni nu numai pentru putini.De ce ar fi aceasta generatie mai presus de toate generatiile care au fost pe Terra sa distruga creatia lui Dumnezeu ca generatiile care ar putea sa existe dupa noi sa nu mai aibe unde sa existe?
Suntem noi cumva mai speciali ca cei care au trait inaintea noastra?
Eu nu cred ci dimpotriva cred ca suntem foarte inselati de draci.
Reply With Quote