View Single Post
Vechi 30.12.2009, 12:14:02
Langu Langu is offline
Banned

Data înregistrării: 08.02.2009
Locație: Madrid
Religia: Alta confesiune
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Langu
Implicit

Citat:
În prealabil postat de topcat Vezi mesajul
Nu stiu de ce crezi tu ca nu exista lantul evolutiv intre stramosii comuni om-maimuta si om.
Nu exista o maimuta om pe jumatate si jumatate elefant jumatate girafa pentru ca nu pot exista.
Mintea umana e aproape la fel de complexa ca cea a anumitor maimute, dupa cum am mai spus de mai multe ori diferenta intre noi si restul nu e calitativ ci cantitativ.
Nimeni nu spune ca totul a fost la intimplare, evolutia are legile sale.
Practic tot ce este in natura are cam "acelasi cod genetic" si de aici asemanarile,e vorba de un tipar nu?Acuma...crocodilii si rudele se pare ca au alta structura.Sa ne gandim:
-evolutia nu se poate face in salturi,linia evolutiva are un inceput si inca nu s-a terminat,atunci terbuie sa existe intermediu nu se poate altfel;
-Mi se pare ca in Biblie se mentioneaza undeva ca Dumnezeu a sters de pe fata pamantului balaurii si scorpiile si l-a pus pe om(sa fie vorba despre dinozauri?);
-daca ne gandim bine noi oamenii,fiinte atat de inteligente,nu am evoluat deloc,a evoluat stiinta dar noi suntem la fel ca acum10.000 de ani.
Eu personal nu am gasit argumente destul de solide care sa ma convinga.Cat despre creier am vazut niste emisiuni de Eduard Punset foarte interesantese refera la asemanarile de care vorbesti,asemanari care trebuie sa fie avem practic aceeasi compozitie chimica.

Last edited by Langu; 30.12.2009 at 12:17:48.
Reply With Quote