Subiect: Anonimatul
View Single Post
Vechi 06.03.2007, 12:16:29
Clausemi
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de andrei.ierom
Consider ca e un fapt de marturisire crestina a semna cu numele de botez mesajele pe care le postati. Anonimatul descalifica persoana.
Ieromonah Andrei
Cu respect si apreciere pana in momentul de fata referitor la comentariile facute pe acest forum la diversele subiecte de catre Sf.Voastra,dar consider ca nu este cazul sa ne dezvaluim identitatea in urma postarilor.
Motivul?
Tocmai ca nu suntem la o "marturisire crestina"...suntem la un schimb de opinii pe diverse teme care se dezbat in virtual...cine doreste mai mult,adica o discutie la modul real poate stabili o intalnire,si atunci te poti cunoaste si e normal in asemenea situatie sa te prezinti,sa-ti dezvalui identitatea.

Si daca stam bine sa ne gandim virtualul in sine este un ANONIMAT iar acest fapt nu-mi poate descalifica persoana reala,poate doar nickul de care ma folosesc tocmai pt a face diferentierea intre EU cel real si Eu virtualul,si asta se intampla (descalificarea) numai in conditiile in care eu nu respect regulile casei,adica ale virtualului,ale forumului in care am decis sa ma loghez in acest caz.

Este aproximativ ca la manastire,ti se da alt nume pt ca nu mai apartii lumii din care ai plecat...tu ai hotarat liber sa intri intr-o alta lume,intr-o alta viata...sa devii practic altul fiind in esenta tot TU...nu te descalifica nimic decat faptele tale.
Iertati interventia!
Clausemi.
Reply With Quote