jeny nimeni nu contesta acest aspect al bunei intentii si al motivatiei pline de iubire din partea pr.Andrei...numai ca s-a uitat a se face o distinctie : aici suntem in virtual iar pomenirea se face la modul real in timpul rugaciunii,si...in asemenea situatie solicitarea unei astfel de dezvaluiri se poate face la modul real,adica incepand de la si prin mesageria privata pana la a stabili o intalnire cu parintele daca este cazul,dupa dorinta si problemele fiecaruia.
Cu alte cuvinte sa nu amestecam realul cu virtualul ca sigur se produce haos.
Aici, in opinia mea ,nu conteaza persoana reala din spatele nickului,ci conteaza opinia, informatia,comentariul sau la un subiect pe acest forum.
In momentul in care ma intereseaza si persoana (pt ca imi plac ideile,postarile)incerc o abordare care sa arate dorinta mea de a comunica si in real,iar mie mi s-a intamplat sa cunosc foarte multi useri ai acestui forum abordata fiind in maniera despre care tocmai am spus.
Deci,aici sunt Clausemi,pt ca ma rezum doar la un schimb de opinii sau la a ma informa despre un subiect care ma intereseaza iar pt cazul in care se doreste mai mult decat o comunicare virtuala am spus ce este de facut(in opinia mea) si atunci sunt EU cea reala.
|