View Single Post
Vechi 30.12.2009, 14:25:56
AteulCelRau
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de glykys Vezi mesajul
Sa fie sanatosi, sa se bucure de ce le-a dat Domnul! Noi nu suntem invidiosi pe nimeni. pentru pacatele noastre suntem saraci si needucati si violenti... daca am fi crestini adevarati, ar fi mai bine.
Asta-i o atitudine rea, ce pacate am facut? mai bine incercam sa ne schimbam sa fim mai muncitori si mai putin smecheri si atunci o sa traim si noi mai bine, cred una din cele mai nocive mentalitati care a afectat tara asta de cine stie cand e" Eee daca asa a lasat Dumnezeau", aceasta atitutidine ii face pe toti sa fie lenesi si invinsi din start. Daca esti sarac atunci fa ceva sa fii mai instarit, daca esti needucat educate etc nu sta sa-ti lameantezi viata ca nush ce mos in cer asa a vrut si ce rost are sa te opui.

Citat:
Īn prealabil postat de andrei_im Vezi mesajul
corect spus, acolo unde domneste materialismul, domneste si religia din spatele lui
Desi sunt deacord ca materialismul excesiv e rau, sa ne amintim de ani '80 si ce "bine" era atunci ca nu eram materialisti, si pot sa-ti spun chair acum ca te-ai supara tare mult daca brusc te-ai trezi fara lucruri considerate materialiste la vremea lor gen carti ,gaz , electrictate, masina, televizor, calculator, internet si multe alte chestii care definesc viata din ziua de azi.

Citat:
Īn prealabil postat de Doriana Vezi mesajul
Dar ce rau ti-am facut noi? Cu ce te-am deranjat de ne vrei exterminati? Dar noi, ca persoane, nu spune de cine stie ce exemple negative de oi negre...
Trebuia sa mentionez in mod pasnic, uitate la tarile atee, nimeni na omorat pe nimeni ca sa ajunga sa fie asa putini oameni credinciosi ci pur si simplu o educatie solida si generatiile noi mai iluminate inlocuind pe cea veche. Voi ca persoane sunteti crestinii moderati, dar problema e ca sustineti liderii care nu sutn moderati, plus ca probabil esti impotriva avortului, si legalizarea prostitutiei si a drogurilor usoare care are face asa de mult bine si tara si peste tot in lume.

In germania Hitlerista nu toti germanii erau rai (evident), dar sustineau un regim care a facut ce-a facut si acel regim a avut destui fanatici si eventual a si indoctrinat destui fanatici ca sa faca raul ce l-au facut.