Citat:
În prealabil postat de DaNy-_-
Prietene din cate topicuri am citit eu pe acest forum (nu foarte multe) observ ca niciodata nu ai fost in totalitate de acord cu reply-ul cuiva . Sa inteleg ca esti atotstiutor si nu mai ai ce invata de la nimeni ? Cred ca ar trebui sa mai iei in calcul si parerile altora, nu sa te tii cu dintii de niste idei spuse de altii . Cercetea-za
|
Mă bucur că faci statistici , dar greșești ! Am imens de învățat , dar nu de la tine în nici un caz ! De la 90 % din cei de aici și nu numai . Dar am această libertate, de a cerne neghina făr de folos ! Și pentru că tot ai curiozitatea asta , da, am de învățat f.f. f. mult de la toți cei din lista mea plus încă 10-12 suflete bune și înțelepte din afara listei . Liniștește-ți sufletul pribeag și bucură-te căci a mai trecut un an , pentru mine cel puțin cu multe înoiri duhovnicești, dar mai am muuul de lucru și la acest capitol. Cel mai bun prieten al meu nu mă va lăsa , sunt sigur și de fapt numai în El am mare nădejde și speranță . Mulți ani fericiți și să te lumineze Dumnezeu !