View Single Post
Vechi 30.12.2009, 14:57:55
AteulCelRau
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Doriana Vezi mesajul
e ok, si tu ai un vocabular de ateu tip. :). Ma bucur ca al meu e crestinesc. Consideri crestinii robiti... deci nu prea stii ce inseamna crestinism.

Daca esti un om liber, de ce nu poti face ce vrei tu? hmmmm? Ia fa o lista cu ce ai vrea sa faci si nu poti, apoi spune-mi cat esti de liber.
Pai fac ce vreau eu, in limitele constitutie si legii, nu a legii crestine nu a legii Sharia etc.
Nu fumez pentru ca nu e sanatos si nu vad rostul , nu beau excesiv ca nu-mi face nici o placere nu ma droghez pentru ca e nociv, nu apelez la prostituate pentru ca ma intereseaza partea emotionala dintro relatie etc, si pana la urma nu conteaza daca suntem liberi sau nu ci cat de liberi sutnem unul fata de celalt eu sunt din principiu mai liber ca tine, nici o lege crestina nu ma afecteaza, nu simt nici o vina pentru nimic care stiu ca nu este rau, nu ma urasc pentru ceva perfect natural si nu ma abtin de la ce vreau. Defapt in momentul in care nu te mai abtii de la nimic si iti zici, da fac ce vreau, atuncea realizezi ca defapt nu vreai prea multe lucruri cu adevarat, nu ma atrag banii, nu mananc multa carne( o dat pe saptamana) iar femeile numai daca intalnesc una misto.