Citat:
Īn prealabil postat de lareine
Pai nici nu am spus asa ceva, ca de la IQ 30 incepe legea 4. Nu mai stiu unde am citit zilele astea, ca in fiecare este ascunsa o masura la care putem ajunge dpdv duhovnicesc si de la fiecare Dumnezeu va cere pe masura darurilor pe care li le-a dat. Ne botezam unii pe altii din dragoste, Topcat. Un copil botezat, indiferent de intelectul sau, poate fi impartasit, Il poate avea pe Iisus Christos in el, care-i lucrul cel mai mare pe lumea asta. Trecutul e umbra si s-ar putea sa nu mai apuc ziua de maine, asa ca intotdeauna aici si acum e locul si momentul de facut bine si apropiat de Dumnezeu.
Sufletul si credinta nu au treaba cu IQ-ul si cu ratiunea. Si ii inteleg pe cei care spun ca se lupta cu propria lor ratiune, nu pentru ca sunt lucruri care se bat cap in cap, ci pentru ca poate exista tendinta sa intelectualizam lucruri pe care mai bine ar fi sa le traim, punct.
|
Si atunci unde punem regulile dupa care se aplica legile 1,2,3 si 4? Se pare ca se mai combina cu intelectul, se mai combina si cu cresterea in familie, se mai combina si cu norocul. Nu mai e nici o
masura