Citat:
În prealabil postat de Clausemi
amadeus
Si am uitat sa-ti mai spun sa nu-ti faci iluzii ca odata logodit poti sta impreuna cu iubita ta...din punct de vedere canonic si bisericesc Logodna este doar o promisiune ca veti fi fideli si va veti pastra unul pt.celalalt pana la Cununie....abia dupa acest moment (Taina Cununiei),dupa ce veti primi binecuvantarea lui Dzeu prin aceasta Taina veti putea fi cu adevarat sot si sotie...in rest Biserica considera desfranare ca doua persoane de sex opus sa locuiasca impreuna.
|
Sigur ca da sora Clausemi, daca doi oameni de sex opus dorm sau locuiesc impreuna biserica considera desfranare. Si daca sunt de acelasi sex nu e desfranare, fireshte. Ce frumos e cand vrem noi sa fie asha cum am vrea noi... sigur ca stim noi mai bine cum e de fapt. Ce bine ar fi fost sa nu va fi sfatuit. Sa nu ma fi amestecat! Dar iata ca m-am parlit! Si Clausemi draga, ???..., nu tu erai cea care afirmai de legea cea noua, cand ma prinsesem de discutam cu erzbet de legea cea veche? ??? Nu tu m-ai salvat din urgia celor dureroase afirmand atat de vehement cele ale Domnului Iisus? Eu te-am crezut si inca mai simt binecuvantarea vorbelor tale... de atunci. Ce bine ar fi fost sa fi evitat acest subiect, sa fi dat sfaturi.