Subiect: Anonimatul
View Single Post
Vechi 06.03.2007, 17:50:36
cozia cozia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Clausemi
jeny nimeni nu contesta acest aspect al bunei intentii si al motivatiei pline de iubire din partea pr.Andrei...numai ca s-a uitat a se face o distinctie : aici suntem in virtual iar pomenirea se face la modul real in timpul rugaciunii,si...in asemenea situatie solicitarea unei astfel de dezvaluiri se poate face la modul real,adica incepand de la si prin mesageria privata pana la a stabili o intalnire cu parintele daca este cazul,dupa dorinta si problemele fiecaruia.

Cu alte cuvinte sa nu amestecam realul cu virtualul ca sigur se produce haos.
Aici, in opinia mea ,nu conteaza persoana reala din spatele nickului,ci conteaza opinia, informatia,comentariul sau la un subiect pe acest forum.

In momentul in care ma intereseaza si persoana (pt ca imi plac ideile,postarile)incerc o abordare care sa arate dorinta mea de a comunica si in real,iar mie mi s-a intamplat sa cunosc foarte multi useri ai acestui forum abordata fiind in maniera despre care tocmai am spus.
Deci,aici sunt Clausemi,pt ca ma rezum doar la un schimb de opinii sau la a ma informa despre un subiect care ma intereseaza iar pt cazul in care se doreste mai mult decat o comunicare virtuala am spus ce este de facut(in opinia mea) si atunci sunt EU cea reala.
Sunt 10% de acord cu ce spui tu, si as mai vrea sa adaug ca cineva care in aceste conditii vrtuale doreste o identificare sub forma unei "marturisiri" s-ar putea sa aibe o alta agenda. Speram din tot sufletul sa nu fie asa deoarece lumea este satula de "lucruri neobisnuite".

Cine vrea apropiere ne alta natura sa treaca pe privat si sa marturiseasca acolo tot ce vrea, desigur daca are incredere in interlocutor fara sa-l cunoasca personal.

Uite Clausemi, asa ca exemplu.., am intrebat deja de 4 ori la ce minastire slujeste(adica o informatie verificabila aproape instantaneu) Andrei Ieromonahul( informatie neverificabila) si .....nu am primit nici un raspuns....la ce sa ma duca gindul oare????? E adevarat ca noi crestinii trebuie sa gindim pozitiv si cu dragoste insa nu cu naivitate ci cu realism, ca altfel...ajungem rau de tot.

Nici nu ar fi trebuit sa ajungem la asemenea discutii insa din ce vedem ni se aminteste cu insistenta pe toate topicurile forumului sa "marturisim". Mie personal nu mi se pare normal. In fine astea sunt observatiile mele, fiecare face cum il taie capul
Reply With Quote