Stefan, nimeni nu este banal, daca nu vrea sa fie. Sint oameni frumosi de pici si plictisitori :sleep:peste masura si nici foarte mintosi, cum sint oameni nu foarte aratosi dar inteligenti si plini de farmec de 10 ori mai mult decit cei aratosi fizic. Cred ca sint in asentimentul majoritatii ca fie barbat sau femeie, prefera ca partener pe cineva cu care sa poata comunica la orice nivel, cu care sa se completeze, pe care sa se sprijine la nevoie. Nu am sa-ti dau nici un sfat, pentru ca nu mi s-a cerut, dar ideea mea despre o relatie este sa fie formata din oameni care sa se potriveasca si care sa se simta bine unul cu altul, in primul rind si iubirea e pe vine. Unde e numai pasiune si flacara, nu tine treaba multa vreme.
Revenind la postarea ta initiala, despre nenumaratele tale tentative de sinucidere, las-o balta. Ce crezi ca vei rezolva cu asta? Iti dau tot eu raspuns: cine se sinucide, va repeta pentru vesnicie actul sinuciderii, mereu si mereu. Deci, dupa asa fapta, nu te astepta la rasplata scaparii de probleme ci, dimpotriva, vei chinui pe vecie, de mult mai multe ori decit doar crezi ca suferi acum. Iar, treaba cu verisoara e cam dubasa, nu crezi? Las-o pe ea cu gainile ei si vezi-ti tu de gainile tale. :D
|