Subiect: Botezul in BOR
View Single Post
Vechi 31.12.2009, 02:10:22
Antoni0's Avatar
Antoni0 Antoni0 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.09.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de BogdanF2 Vezi mesajul
Te-ai gasit tu sa critici un Parinte vazator cu duhul si facator de minuni? Mare ratacire.

Nu uita ca si Sf. Iosif Isihastul a renegat pozitia zilotista extremista pe care a avut-o inainte, si a marturisit ca Harul nu a parasit pe cei pe Stil Nou.

Cand Hristos facea minuni, unii spuneau ca sunt false, facute cu "domnul demonilor". Hristos le-a raspuns atunci ca pacatul impotriva Duhului Sfant nu se va ierta nici acum nici in veacul viitor. Asa ca ai grija ce minuni numesti tu a fi false.

Boala ta (super corectitudinea, zelul asta cam fara discernamant) e normala la cei proaspat convertiti, a vorbit si Pr. Serafim Rose despre ea. Poate cu timpul iti va trece... Mai vorbim peste 3-4 ani, intre timp roaga-te la Dumnezeu sa te lumineze, sa nu te trezesti ca "lupti impotriva lui Dumnezeu".

Bogdan.
Tu'mi aduci pe Iosif Isihastul eu iti aduc pe Sfantul Maxim sau Sfantul Marcu al Efesului sau staretul Sava de la Esphigmenou!

Am mai zis ca ecumenismul din anii 60 nu este ecumenismul din anii 2010! Multi pasi s'au facut de atunci inainte!

Multumesc pentru "auguri"!

Last edited by Antoni0; 31.12.2009 at 02:13:09.