Subiect: Anonimatul
View Single Post
Vechi 06.03.2007, 21:04:42
cozia cozia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de andrei.ierom
Nu am cerut nimanui, in mod public, sa-mi dea numele de familie, adresa, CNP-ul, fotografia.

Vad ca ai vrea sa ma verifici. Sa stii ca mi-am tradat identitatea celor care au avut delicatetea sa faca ei primul pas. Cand am propus marturisirea numelui de Botez, eu am facut-o primul.
Nici mormonii cind se agata de noi nu ne cer alte date decit numele, ca sa-l treaca ei pe lista lor satanista ( nu vezi asemanarea?) eu unul nu am vazut ortodocsi sa umble disperati dupa marturisiri si nume de botez ca sa intocmeasca liste.

..si protestantii isi dau primii numele. In cazul Internetului nu este de ajuns...vezi statisticile cu ciudatii care bintuie pe acolo

"Dar nu mi-am spus manastirea public pentru ca nu pot pretinde ca reprezint punctul de vedere al manastirii. Insa ma stradui nici sa nu-l desfigurez."

Da, ma bucur ca ti-ai dat seama, mai totul ce-i lumesc trebuie verificat si verificat BINE.

Nu vad de ce perspectiva ta nu ar fi si punctul de vedere al minastirii. Oare nu ar trebui sa fi in deplina ascultare? De ce oare iti este teama ca ai propavadui ceva in paralel cu minastirea
Alta observatie(nu judecata). Cum se face ca ai atita timp la dispozitie pentru Internet, slujind in minastire?

Da, daca nu e cu suparare, tradeaza-ti-o si mie (identitatea) asa ca sa nu mai avem dubii si dupa ce verificam, mai vorbim, pina atunci... daca e cazul...doar schimbam informatii despre crestinism.

Eu cind eram asa mai de virsta ta mi-am propus sa incerc sa nu mint niciodata in comunicarea cu oamenii si stii de ce? Pentru ca ar fi trebuit sa tin minte toate minciunile spuse, un lucru practic imposibil...iar din acel punct singura directie ar fi fost sa ma afund din ce in ce mai mult in mocirla minciunilor
Reply With Quote