Subiect: Botezul in BOR
View Single Post
Vechi 01.01.2010, 21:31:24
BogdanF2 BogdanF2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.10.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Antoni0 Vezi mesajul
Ai dreptate Orthodoxia! Pe langa ca sunt "dezechilibrat" sunt si "nebun"... insa un lucru il scoti din ecuatie: Adevarul! Degeaba incerci tu sa ascunzi bubele bisericii din care faci parte si sa strigi cu gura mare ca esti Ortodox cand realitatea nu e chiar asa de "perfecta" cum vrei tu s'o prezinti.

Sunt "dezechilibrat" pentru ca caut Adevarul vazand ca vin dintr-o lume unde minciuna este ridicata la rang de dogma. De asta nu pot sa inchid ochii, nu pot sa inghit ipocrizia si lucrurile pe care tu le numesti "barfe"!

Si ca sa'ti faci un mic update despre persoana mea, eu inca NU AM BOTEZUL ADEVARAT, CEL ORTODOX!

Si ca sa inchei draga frate, nu te mai arunca asa si nu mai incerca sa ascunzi mizeria sub "pres". Adevarul iese intotdeauna la suprafata, chiar si'n cazul bisericutilor voastre mici!

Cu respect, un dezechilibrat!
Nu te grabi sa gasesti Adevarul in cateva saptamani sau luni. Important e sa vrei sa-L gasesti, cand vei fi pregatit, Dumnezeu ti-L va oferi. In cazul meu a durat vreo 2-3 ani.

Important e, cred, sa cauti "Ortodoxia inimii", cum spunea Pr. Serafim Rose, nu cea a perfectiunii formelor exterioare.

Sunt bune si formele exterioare, dar Dumnezeu se uita mai mult la inima omului. "Mila voiesc, iar nu jertfa", asa e scris in Biblie. Si fariseii erau aproape perfecti in practicarea formelor exterioare ale religiei iudaice, pacat insa ca inima lor nu era...

In concluzie, cred ca te-ar ajuta f.f.f. mult scrierile Pr. Serafim Rose, mai ales viata sa si scrisorile sale. trimise lui Alexey Young

Bogdan.