cozia
"Uite Clausemi, asa ca exemplu.., am intrebat deja de 4 ori la ce minastire slujeste(adica o informatie verificabila aproape instantaneu) Andrei Ieromonahul( informatie neverificabila) si .....nu am primit nici un raspuns....la ce sa ma duca gindul oare ?? "
Cred ca era mai intelept sa-l intrebi in privat la ce manastire este si sigur ti-ar fi spus...asa n-ai facut decat sa ceri tot un fel de dezvaluire a identitatii in public.
Eu de ex nu sunt curioasa sa stiu cine este X si unde sta Y si ce face W,pt ca asa cum am mai spus eu sunt aici pt un schimb de idei si imbogatirea cunostintelor...iar unele din postarile acestui parinte(si nu numai) chiar au fost interesante,indiferent ca sunt proprie interpretare sau sunt idei preluate din alte parti.
Eu nu refuz comunicarea cu nimeni atat in virtual cat si in real...consider ca o sansa trebuie sa ne dam si sa dam fiecaruia sa se exprime,nu este obligatoriu insa sa fim toti compatibili in pareri dar de respectat unii pe altii este absolut OBLIGATORIU din pct meu de vedere.
|