View Single Post
Vechi 02.01.2010, 00:26:09
glykys's Avatar
glykys glykys is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.08.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AteulCelRau Vezi mesajul
Ti-as putea zice acelasi lucru, chiar nu te-au deranjat toate actele de cruzime ale lui D-zeu din vechiul testament? Dumnezeu a omorat mai multi oamenii decat diavolul conform bibliei iar daca ar fi sa facem o comparatie a omorat mai multi oamenii decat Hitler, Stalin si Mao pusi impreuna, barbati femei copii etc si ia si trimis in iad pe deasupra desi in 99% din cazuri nu aveau nici o vina.

Un exemplu hilar, niste copii isi bateau joc de chelia uni profet din biblie, profetul ia blestemat in numele lui dumnezeu, iar imediat au venit 2 ursoaice si au omorat zeci si zeci din acei tineri.
Undei iubirea, iertarea si mai important LOGICA?

http://www.illustratedbiblestories.ca/elisha_9.htm
Ai facut tu o statistica? ai trait tu in vremea VT sau macar in cea a dictatorilor pomeniti? Mai, pentru a omori un om trebuie sa ai sau macar sa iei un corp fizic, nu? suna asa aiurea: Dumnezeu l-a omorat pe cutare, diavolul l-a omorat pe cutare....
e totusi adevarat ca fiecaruia ii suna ceasul candva, insa nu ii ia Dumnezeu sau dracul zilele, caci moartea e consecinta pacatului stramossesc, deci tot al omului. si sa nu imi zici mie ce e vina mea ca au mancat Adam si Eva marul? pai noi ne smintim daca vedem si un preot in limuzina sau in tramvai,ne tenteaza si o felie de tort, daramite ispita sarpelui! Cat despre iubire, iertare, ehe, cuvinte mari al caror inteles credem ca il avem la degetul mic... dar ce te faci cand ele se conjuga cu dreptatea... Iar despre logica nu cred ca esti cel mai indreptatit sa vorbesti. Incearca sa scrii cat mai corect gramatical si sa nu te mai contrazici (niste copii care s-au transformat in zeci si zeci de tineri)!