Citat:
Īn prealabil postat de gabi25ra
Citat:
Īn prealabil postat de jeny
Citat:
Īn prealabil postat de gabi25ra
Citat:
Īn prealabil postat de iosif
Adevarat este ca noi romanii avem si multe multe calitati, asa cum am spus. Insa sa stii ca Imparatia Cerurilor se ia cu asalt, cu navala....iar comoditatea in acest sens nu ne ajuta!
|
nu cred ca se ia cu asalt imparatia cerurilor pentru ca tinerii din ziua de astazi nu mai au modele atunci cand vine vorba de credinta adevarata. Profesorii de religie merg la discoteca si beau in rad cu tinerii in postul pastelui, iar cand vine vorba de note din 3 si 4 nu ii scot pentru ca nu stiu cum altfel sa-i faca sa fie cuminti la ore si sa nu chiuleasca.Nu putem sa-i judecam prea aspru pe tineri pentru ca in famnilie nu au invatat ce inseamna Imparatia Cerurilor, iar la scoala cei care ne ocupam de educatia lor ii mutilam duhovniceste.
|
da ai dreptate din pacate dar aici nu judecam ceea ce se face..aici incercam sa ajutam sa ii invatam ceea ce nu se face...altfel ce folos ar mai avea acest topic?? cu ce ajutam tinerii daca stam pe margine si doar asistam la moartea lor sufleteasca? a-ti spus ca sunteti psiholog, asta inseamna c aveti o foarte mare responsabilitate in fata LUi D-zeu pt sufletele care le sfatuiti, ce spuneti ne unim sa ajutam putin?? sau acceptam sa fi simpli specatatori? eu sunt mama si tare m-as bucura sa ajut copii si tinerii in special..multumesc si Doamne ajuta
|
Doamne ajuta!
sunt de acord cu dumneavoastrapentru ca daca am inceput aceasta discutie inseamna ca ma intereseaza ceea ce se intampla cu acesti copii. De doi ani, de cand sunt in mijlocul lor ma lupt in primul rand cu mine ca sa nu judec, sa nu renunt, si acum caut raspunsuri si solutii la problemele pe care le-am identificat deja. Asa ca orice idee este mai mult decat bine venita, mai ales daca vine din partea unui parinte
|
te rog nu imi mai vb cu dumneavoastra,( aici suntem toti frati fara varsta fara functii) iti multumesc pentru grija si interesul tau fata de copii nostri. Poate daca si ceilalti profesori ar urma exemplul tau...:)iarta poate am fost aspra, dar faptul ca ai intrat pe acest forum este cea mai mare dovada de dragoste asta am vrut sa spun in mes anterior Doamne ajuta