Citat:
În prealabil postat de AteulCelRau
A raspunde la o intrebare cu o alta intrebare e cel mai bun exemplu de vrajeala care exista mai ales ca ai si decis ca stii ce gandesc(nam spus cami place antichitatea). Raspunde la intrebare daca vrei sau iesi afara, n-am nevoie de smecheri manipulativi.
|

O, s-a suparat ateul nostru si si-a scos gherutele! Draguta, eu ti-am raspuns la intrebare, dar tu pesemne ca nu ai citit, fiind prins in aceasta forfota -
http://www.crestinortodox.ro/forum/s...&postcount=219 imi place la nebunie antichitatea, m-am format la scoala ei si daca ai fi avut rabadare sa dai click pe linkul acela, ai fi vazut ca cei mai mari iubitori de antichitate sunt crestini adevarati, culmea, si sunt orice altceva, numai smecheri manipulativi nu!
Si te-am intrebat si eu ceva, deh, ca asa suna titlul topciului tau: sunt ateu, intrebati-ma ce vreti! Sa stii ca nu trebuie sa fii crestin ca sa respecti pe cineva, respectul nu tine de religie, ci de cei 70 de ani de acasa... sau de etica, daca vrei. Iar un ortodox nu se bazeaza numai pe Biblie (asa cum fac protestantii), ci si pe Sf. Traditie si pe Sf. Sinoade. hai, da click sa vezi ce inseamna! Si iti mai vand un pont: ca sa fii ironic si sa ai simtul umorului trebuie sa ai o doza de inteligenta!