View Single Post
Vechi 02.01.2010, 01:09:09
linistit
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Anca-Miha Vezi mesajul
Am niste intrebari pe care le adresez adventistilor, baptistilor si penticostalilor, caci au aceeasi metoda de a intelege biblia prin biblie, si anume: cum se poate explica Noul Testament prin Vechiul Testament?
Si ca sa dau si un exemplu: cum explicati prin intermediul VT iubirea de vrajmas, stiut fiind ca in VT se aplica Legea, care spune: ochi pentru ochi. Ce faceti intr-o situatie, incare VT indeamna la "ochi pentru ochi", iar NT la intoarcerea si a celuilalt obraz?

Deasemeni v-as ruga sa imi spuneti cum se face impartasania cu Trupul si Sangele Domnului in bisericile adventiste, baptiste si penticostale? Cum se procedeaza pentru a transforma painea si vinul in Trupul si Sangele Domnului? Cand are voie credinciosul sa se impartaseasca?

Va multumesc anticipat pentru raspunsuri.
eu stiu ca biblia nu se discuta sau explica ci,se crede pur si simplu.D-zeu este Acela care-si talmaceste Cuvintul Sau,nu noi,daia a trimis pe profeti si apostoli,ca sa ne arate implinirea cuvintelor Sale,ci nu invataturi dale oamenilor.Domnul Iisus este modelul si nimeni altcineva,nu este voie sa vorbim altceva decit cuvintele Lui, "este scris,dar Eu va spun..."ca altfel,"tot ce trece peste aceste cuvinte vine de la cel rau"!
Reply With Quote