View Single Post
Vechi 02.01.2010, 12:14:04
Danut7 Danut7 is offline
Banned

Data înregistrării: 30.07.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AteulCelRau Vezi mesajul
Bravo, te-ai aburit singur mai bine decat as fi putut vreodata de as fi incercat. Problemele de logica ce le vezi tu sunt in capul tau, eu speram ca pana acuma sa-ti fi dati singur seama, dar cer prea mult, mai bine culcate si raspunde maine poate atuncea vei fi capabil sa dai un raspuns, cand se vor descalci gandcurile la tine in cap. Defapt e simplu, ti-am dat un raspuns logic, dar acest raspuns e impotriva a ceea ce gandesti deci automat ti-ai incalcit gandurile ca sa te autoconvingi ca gresesc si acuma imi vii cu niste remarci care cred ca le-ai scos de undeva intre picioare, sper ca nu din cap.
Pana acum nu am vazut nici un argument la tine care sa dea o alta varianta a existentei Universului.Ti-am pus niste intrebari de natura stiintifica si nu ai stiut sa raspunzi la ele.Mi-ai dat niste raspunsuri infantile de genul "pentru ca asa zic eu".Dumnezeu este iubire a zis-o apostolul Ioan acum aproape 2000 de ani.Sfintii parinti si scrierile lor sunt nu doar de 200 de ani ci mult mai vechi, de cand e crestinismul.Parinti apostolici, parinti ante-niceeni, si parinti dupa sinodul de la Niceea.Cu continuitate de aproape 2000.Si pe vremea sfintilor parinti au existat destule necazuri, ca in toata vremea.Biserica s-a confruntat cu probleme mari, dar a trecut peste ele.De ce nu te uiti si la preotii cu har, la oamenii buni, drepti si credinciosi si la cei milosi.Desigur ca exista uscaciuni inca multe, insa de vina e omul, nu Dumnezeu.Ca omul e uman si pacatos.Tot timpul au existat uscaciuni insa acum cu atat mai mult.Hristos a zis ca Imparatia lui Dumnezeu este aproape si ca va veni la noi, ca lumea e rea si va fi din ce in ce mai rea si ca sfarsitul ei se aproape.Nu a zis ca va fi usor si totul bine, ci a venit si a lasat Biserica Sa ca poarta a cerului si casa a Lui pe pamant in mijlocul acestei lumi tulburate si pacatoase.Iisus nu a venit pentru ca noi eram buni sau ca deveneam mai buni, ci exact din contra.